søndag den 5. maj 2013

Rugbrødschips

Endnu en nem og lækker snack, som efter min mening næsten smager ligeså godt som chips. Dyp rugbrødschipsene i blomkålspure, ærtepure, humus eller andet lækkert. Perfekt på tapas-bordet.

Et rugbrød (gerne daggammelt)
Havsalt 
Olivenolie

Skær skiver af rugbrødet. Skiverne skal være så tynde som muligt. Pensl rugbrødsskiverne med olie, helst på begge sider, og drys godt med havsalt. Læg skiverne på en bagerist i ovnen (husk en bageplade med bagepapir nedenunder, da olien drypper) og bag rugbrødsskiverne på ca. 170 grader i ca. 9-12 min (alt afhængig af hvor sprøde man vil have dem), jeg bager dem gerne i 12 min. Afkøl på bagerist bagefter. Knæk stykkerne i den størrelse du ønsker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar