søndag den 5. maj 2013

Frugtkage (hindbær/kokos)

En nem og god opskrift på en hurtiglavet frugt-kage. Kagen smager meget af kokos, og kombinationen med frugt, gør den svampet og let. Valget af frugt kan variere fra gang til gang, jeg foretrækker hindbær og rabarber, men andre frugter eksempelvis blåbær, stikkelsbær eller æble er også godt.

Her er opskriften på en lav kage, der giver ca 8 mindre stykker. Lav evt. dobbeltopskrift og regn med en bagetid på ca 35 minutter i stedet (tjek kagen i oven, inden den kommer ud)

Ingredienser: 
75 g rørsukker
75 g smør
3 æg
1,5 spsk bagepulver
100 g mel
60 g kokosmel
1 dl mælk
Hindbær/rabarber/æbler/
blåbær/stikkelsbær eller lign.

Rør sukker og blødt smør sammen. Tilsæt æggene et af gangen og tilsæt sigtet mel og bagepulver. Tilsæt dernæst kokos og lidt mælk af gangen og rør godt. Kom dejen i en smurt bageform eller lign.
Tilsæt hindbær ovenpå kagen og bag i 20-25 min på 190 grader.

På billedet er kagen drysset med revet hvid chokolade, hvilket jeg synes går godt med hindbærerne, men det behøves absolut ikke. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar