lørdag den 5. januar 2013

Nem gulerodsdessert

Her er opskriften på en nem og ikke mindst anderledes dessert. Guleroden kan overraske i første omgang, men jeg garanterer for, at det er en vinder, når man giver den en chance. Det skal dog siges, at desserten ikke kan laves dagen inden og smager bedst 2 timer inden servering. 

Overrask dine gæster med denne  lækre dessert:

(til ca 4 personer (alt afhængig af glas størrelse)
100 g daim
100 g makroner
2 1/2 dl piskefløde
2 tsk flormelis
3 tsk vaniliesukker
2 1/2 dl cremefraiche
Revne gulerødder (så det dækker et godt lag på toppen)

Hak daimen, knus makronerne og kom det i bunden af gennemsigtige (dessert)glas. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniliesukker og vend cremefraiche i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen, og derefter gulerødderne hen over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar