søndag den 6. januar 2013

Grahamskiks

En nem og god opskrift på grahamskiks, som jeg har bagt op til flere gange. De kan holde sig i lang tid i tætsluttende beholdere og fungerer godt som et lækkert mellemmåltid eller på ostebordet.

150 g grahamsmel
175 g hvedemel
1/2 tsk salt
100 g blødt smør
1 1/2 dl vand.

Bland de to slags mel med salt og hak smørret i. Bland det hele sammen og tilsæt vand. Ælt dejen og sæt den i køleskab i mindst 1 time.

Rul dernæst dejen ud på et meldrysset bord til ca 4 mm tykkelse og skær i firkanter eller stik ud med et glas.

Læg kiksene på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader alm ovn.

Afkøles på bagerist.

Anbefales at spises med god ost, honning og valnødder :-)










Ingen kommentarer:

Send en kommentar