søndag den 13. januar 2013

Biscotti

En nem og lækker lille sprød kage til kaffen - som kan holde sig i lang tid.
Denne opskrift er med chokolade, hvilket passer godt til kaffen - men man kan nemt lave den med andre variationer (fx hasselnødder, revet appelsin- eller citronskal, eller tørret frugt)

Ca 40 stk (afhænger af størrelsen man vil have)
150 g mel
5 g bagepulver
110 g sukker
2 æg
Vaniliestang (eller en tsk vanilie)
50 g mørk chokolade
50 g mandler

Bland mel, bagepulver, sukker, vanilie,
grofthakket chokolade og mandler. Tilsæt æggene
en af gangen og saml dejen til den er ensartet.

Del dejen i fire og rul ud på et meldrysset bord og lav i stænger i bagepladens størrelse. Læg stængerne på bagepapir på bagepladen og bag ved 185grader i ca 25 min. Afkøl og skær dem til
små kager på langs (ca 1 cm tykke). Læg stykkerne på bagepladen igen og bag videre i ca 20 min på 120 grader.

2 kommentarer:

  1. supert pænt porcelæn. Kagerne har jeg smagt, kan varmt anbefales. Hilsen mor

    SvarSlet
  2. Tak :-) Porcelænet er også helt nyindkøbt ;-)

    SvarSlet