fredag den 9. maj 2014

Klassiske amerikanske pandekager

Brunchbordet er ikke det samme uden pandekager, enten de almindelig tynde af slagsen eller de tykkere amerikanske. Her er en nem og god opskrift på de klassisk amerikanske pandekager. Server med flormelis eller sirup og en masse lækre bær. Kan i øvrigt sagtens fryses ned og varmes lidt i ovnen på selve dagen, hvor de skal spises - det gør klart brunch-arrangementet nemmere.

Ingredienser til ca. 20 små eller 10 store pandekager:
5 dl hvedemel
5 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
1 knivspids salt
1,5 tsk bagepulver
Smør til stegning (gerne flydende)

Tilbehør:
Fx hindbær, blåbær eller jordbær
Sirup eller flormelis

Pisk mel og mælk godt sammen, så der ikke er klumper. Tilsæt dernæst resten af ingredienserne og pisk det hele godt sammen. Opvarm en pande med smør på og steg små pandekager. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar