Kagerne smager både godt når lige er kommet ud af ovnen, men også flere dage efter eller optøet fra fryseren. Tilsæt chili efter smag og behag, men et godt råd er ikke at være nærig med chilien - for en del af det stærke forsvinder undervejs i bagningen.
250 gram mel
1 tsk natron
200 gram sukker
45 gram kakao
100 gram mørk chokolade
1 1/4 dl mælk
1 æg
100 gram smeltet smør
2,5 dl skyr eller yougurt natural
Friske chilier (hakket)
Bland mel, natron, sukker og kakao sammen.
Hak chokoladen groft (jeg foretrækker selv en høj kakaoprocent, men husk at det betyder, at kagen bliver en tand mindre sød) og hæld det i blandingen sammen med mælk, æg, smeltet smør, yougurt og en masse hakket chili. Rør det hele sammen og fordel i muffinsforme. Der må gerne komme en del kagedej i formene, så de får flot højde på.
Bag kagerne ved 190 grader alm ovn i ca 20 til max 23 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar