En nem suppe, som får dig til at drømme om varme himmelstrøg
3 dl kokosmælk
kyllingebryst eller frisk kylling
(der skal helst kylling til retten før den bliver god)
(der skal helst kylling til retten før den bliver god)
1 3/4 L hønsebouillon (vand og bouillon skal tilpasses efter behov – og
bouillionen skal helst være af god kvalitet fx fra Føtex eller Irma)
200g små champignon eller lign
Frisk ingefær (smag selv til)
Frisk rød Chili (smag selv til)
Ca. 4. tsk. maizena mel
Ca. 4. tsk. maizena mel
Tilbehør
til suppen:
Frisk koriander til at drysse over og evt. ris.
Lav
først bouillonen (vand og fond) – alt efter hvor stor portion suppe, der skal
laves.
Skær
kyllingen i små mundrette portioner og kog dem i bouillonen. Tilsæt kokosmælk
og chili. Hak ingefæren meget fint eller riv den - og tilsæt den til suppen. Smag suppen til med salt og peber og jævn med
maizena. Først helt til sidst tilsættes meget fint hakkede champignons og koges
til let møre.
Tip. Kog evt. en hel kylling dagen forinden. Gem noget af kylling-kødet til suppen og brug vandet, som kyllingen har kogt som fond næste dag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar