tirsdag den 19. marts 2013

Lakrids cookies

Kan stadig ikke få nok af lakrids, derfor denne lækre opskrift på lakrids cookies med chokolade og mandler. Opskriften giver 3-4 bageplader med små cookies. 

Ingredienser:
150 g blødt smør 
250 g rørsukker
75 g brun farin 
1 lille tsk salt
2 æg
300 g hvedemel
5-6 tsk lakridspulver
75 g grofhakket mandler
120 g mørk chokolade 

Rør det bløde smør grundigt sammen med rørsukker og farin. Tilsæt dernæst  et æg af gangen og rør godt imellem dem. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen. 
Lav kugler af dejen og tryk dem flade (jeg laver dem ikke så store) og bag ved ca 200 grader i 8-9 min. Hold godt øje med kagerne i ovnen, de bliver let for mørke. Tages ud af ovnen inden de er for mørke (ellers kommer lakridssmagen ikke helt så meget frem). Køl af på bagerist. 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar