mandag den 24. november 2014

Dadel romkugler

Jeg er glad for at romkugler er kommet tilbage på mode, og så bedst af alt i en sundere version. Det er nemt at lave sine egne, og med denne opskrift hvor hovedingredienserne er dadler og mandler, kan du spise dem med lidt bedre samvittighed end bagerens. Disse dadel romkugler kan holde sig en uges tid i køleskabet eller fryses ned, hvilket gør dem nemme at servere til gæster.

Ingredienser ca. 35 stk:
500g dadler
200g mandler
60 g usødet kakao
80 g kokosolie
90 g kokos
ca. 4 spsk rom (smag til)
evt. lakridspulver (smag til)

Pynt:
Fx kokos, krymmel eller fint hakkede nødder

Hak mandlerne og dadlerne (brug evt. en minihakker eller stavblender) og bland derefter alle ingredienserne sammen. Rul kuglerne i fx kokos og sæt dem på køl. Server romkuglerne helt kolde.

Tip: Prøv dig frem med fx hakket tranebær og andre slags nødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar