fredag den 28. marts 2014

Sunde hvedeklid pandekager

Her er en nem og hurtig opskrift på sunde pandekager til brunchbordet, hvor melet er erstattet af det sunde og mættende hvedeklid.  Tilføj gerne lidt krydderrier fx kardemonne eller kanel for et ekstra pift. Brug evt. en dejskraber (helst en der kan bøjes) når du vender pandekagerne, da det gør det væsentlig lettere. 

Ingredienser til ca. 16 små pandekager

1 dl hvedeklid
1 dl Skyr
3 æg
1 knivspids salt
1-1/2 moden most banan
Evt. kokosolie til stegning
Evt. diverse krydderier

Bland alle ingredienser sammen.  Steg små pandekager på en pande (gerne i kokosolie, men smør fungerer også fint). Husk at vente lidt med at vende dem, ellers falder de fra hinanden. 







3 kommentarer:

  1. Hej Lotte :-) Er det havre- eller hvedeklid, der skal bruges i opskriften? I overskriften står det ene og i brødteksten det andet.

    SvarSlet
  2. Hej Tomas. Undskyld forvirringen ;-) Det er HVEDEklid. Mvh Lotte

    SvarSlet