Her er en opskrift på super lækre og nemme muffins med blåbær og hvid chokolade. Kombinationen mellem blåbær og hvid chokolade er virkelig lækker - og jeg lover de bliver et hit!
Ingredienser
400 g sukker
250 g smør/margarine
250 g mel
6 æg
En god portion friske blåbær
100-160g hvid chokolade
Pisk sukker og smør. Tilsæt et æg af gangen og pisk videre. Tilsæt dernæst mel - og tilsidst groft hakket hvid chokolade og hele bær. Bag i muffinsforme (dej næsten til kanten) i ca. 20-25 min ved 200 grader alm ovn (180 varmluft).
Bloggen viser min interesse for madlavning – særligt indenfor bagværk, kager og desserter. Internettet er fyldt med opskrifter, men mange er ubrugelige, besværlige og skal optimeres. Denne blog indeholder nemme og gennemarbejdede opskrifter, som jeg håber vil inspirere til at komme i gang med en masse spændende madlavning og bagning. Desuden fungerer bloggen også som min egen samling af de bedste opskrifter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Skal smøret været blødt i blænding? - hvor blødt hvis blødt?
SvarSletTak for spørgsmålet. Retter lige opskriften ind. Smørret skal være stuetemperatur (blødt men ikke flydende). God bagning, de er virkelig gode de her muffins ;-) Mvh Lotte
SvarSletHvor mange personer er der til?
SvarSletCa 10-15 mener jeg - men afhænger lidt af de forme du bruger :-)
SvarSlet