Her er en opskrift på super lækre og nemme muffins med blåbær og hvid chokolade. Kombinationen mellem blåbær og hvid chokolade er virkelig lækker - og jeg lover de bliver et hit!
Ingredienser
400 g sukker
250 g smør/margarine
250 g mel
6 æg
En god portion friske blåbær
100-160g hvid chokolade
Pisk sukker og smør. Tilsæt et æg af gangen og pisk videre. Tilsæt dernæst mel - og tilsidst groft hakket hvid chokolade og hele bær. Bag i muffinsforme (dej næsten til kanten) i ca. 20-25 min ved 200 grader alm ovn (180 varmluft).
Skal smøret været blødt i blænding? - hvor blødt hvis blødt?
SvarSletTak for spørgsmålet. Retter lige opskriften ind. Smørret skal være stuetemperatur (blødt men ikke flydende). God bagning, de er virkelig gode de her muffins ;-) Mvh Lotte
SvarSletHvor mange personer er der til?
SvarSletCa 10-15 mener jeg - men afhænger lidt af de forme du bruger :-)
SvarSlet