fredag den 6. september 2013

Nemme blåbær muffins med hvid chokolade

Her er en opskrift på super lækre og nemme muffins med blåbær og hvid chokolade.  Kombinationen mellem blåbær og hvid chokolade er virkelig lækker  - og jeg lover de bliver et hit!

Ingredienser
400 g sukker
250 g smør/margarine
250 g mel
6 æg
En god portion friske blåbær
100-160g hvid chokolade

Pisk sukker og smør. Tilsæt et æg af gangen og pisk videre. Tilsæt dernæst mel - og tilsidst groft hakket hvid chokolade og hele bær. Bag i muffinsforme (dej næsten til kanten) i ca. 20-25 min ved 200 grader alm ovn (180 varmluft).

4 kommentarer:

  1. Skal smøret været blødt i blænding? - hvor blødt hvis blødt?

    SvarSlet
  2. Tak for spørgsmålet. Retter lige opskriften ind. Smørret skal være stuetemperatur (blødt men ikke flydende). God bagning, de er virkelig gode de her muffins ;-) Mvh Lotte

    SvarSlet
  3. Hvor mange personer er der til?

    SvarSlet
  4. Ca 10-15 mener jeg - men afhænger lidt af de forme du bruger :-)

    SvarSlet