Ingredienser (2 fyldte bageplader)
125 gram smør
1 æg
125 gram sukker
1 tsk natron
0,75 tsk stødt kardemomme
0,5 tsk stødt kanel
1 knsp peber (hvid)
275 gram mel
Pisk smør og sukker sammen med et elektrisk piskeris. Pisk tilsidst ægget med også. Bland mel, krydderier og natron og ælt det sammen med resten. Sørg for at få et fast dej så hurtig som muligt (det er ikke meningen at dejen skal æltes for meget). Rul dejen ud i fingertykke pølser og skær den i småstykker. Rul de små dej-klumper til kugler og tryk dem meget let på toppen. Sæt kuglerne på bagepapir på en bageplade og bag dem på 200 grader alm ovn i ca 10-12 min.
De skal blive let gyldne. Køl dem af på en bagerist inden de lægges i tætsluttende kagedåser.
Tip: Leg med smagen og tilsæt fx stødt ingefær eller lakridspulver.
De skal blive let gyldne. Køl dem af på en bagerist inden de lægges i tætsluttende kagedåser.
Tip: Leg med smagen og tilsæt fx stødt ingefær eller lakridspulver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar