Hvis du har en chokolade/konfekt form, så kan opskriften bruges som fyldet i de små forme.
1 pakke Oreo kiks
1/2-1 pakke philadelphia flødeost
Ca 200 gram mørk chokolade
Blend Oreo og Philidelphia med en stavblender. Jeg kan personligt godt lide, at der er små kikseklumper tilbage, men man kan gøre som man vil. Beklæd et skærebræt med bagepapir og form små klumper af massen med en teske. Læg skærebrættet med klumperne i fryseren.
Smelt imens chokoladen over vandbad (tilsæt den sidste 1/3 del af chokoladen til sidst, når skålen er taget af vandbadet). Tag klumperne ud af fryseren og form dem evt. til runde kugler (det er nemmere at forme nu, da de er mere fast i strukturen). Dyp trøffelkuglerne med en gaffel i chokoladen og læg dem tilbage på bagepapiret.
Sæt trøffelkuglerne i små bokse i køleskabet
(evt. i fryseren hvis det skal gå stærkt).
Serveres kolde og kan holde længe i køleskabet.
Smelt imens chokoladen over vandbad (tilsæt den sidste 1/3 del af chokoladen til sidst, når skålen er taget af vandbadet). Tag klumperne ud af fryseren og form dem evt. til runde kugler (det er nemmere at forme nu, da de er mere fast i strukturen). Dyp trøffelkuglerne med en gaffel i chokoladen og læg dem tilbage på bagepapiret.
Sæt trøffelkuglerne i små bokse i køleskabet
(evt. i fryseren hvis det skal gå stærkt).
Serveres kolde og kan holde længe i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar