lørdag den 26. april 2014

Myslibar

Her er opskriften på en lækker lille myslibar. Den tager ingen tid at lave, og du får en god portion ud af denne opskrift. Eksperimenter gerne med ingredienserne fx ved at tilsætte chokolade

Ingredienser:1 dl olie
3 spsk honning
2 moste bananer
100 g grofthakket tranebær
100 g groft hakket mandler eller hasselnødder
25 g græskarkerner
25 g solsikkekerner
25 g sesamfrø

Varm olie og honning op til honningen er udrørt.
Bland resten af ingredienserne sammen med olien/honningen og bland det hele godt sammen.
Skrab blandingen ud i et lille ildfast fad eller lign (helst firkantet), så myslibaren bliver max 2 cm.
Bag i ovnen i ca. 30 min på 200g alm. ovn. Afkøl kagen helt før de skæres i de små størrelser, du ønsker.

Kom kagerne i en boks og stil på køl.
Kan holde sig i op til en uge på køl!








2 kommentarer:

  1. Mmh, de kan anbefales. De er i øvrigt også meget populære hos børn :)

    SvarSlet
  2. Tak :-) Og dejligt at de kan bruges til både store og små ;-)

    SvarSlet