Ingredienser til ca 14 muffins:
1 dåse kidneybønner (400 g)
4 æg
100 g smør
1 tsk vanilie
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
100 g smør
3, 5 dl rørsukker
1, 5 dl kakao
Ca 60-70 g hakket chokolade
Skal fra en halv øko appelsin
Si bønnelagen fra, og skyl bønnerne under vand. Blend bønner og æg med en stavblender. Smelt smørret og bland det i sammen med bønnerne og æggene. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt. Hæld dejen i muffinsforme og bag på 160 grader alm ovn i ca. 40 min - de må gerne være lidt klistrede, det gør dem ekstra lækre.
Drys evt. med flormelis for at skabe det sidste finish.
Tip: Har du kun kakao i skabet, så kan du evt. undlade chokoladen.
Tip: De kan være svære at få ud af formene, da de klistrer en del. Server evt. i muffinsformene og spis med en ske.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar