torsdag den 19. maj 2016

Lækker salat med råsyltede rabarber

Så bugner haven af rabarber igen - og det er der kommet en ny salatopskrift ud af. Det blev efter min mening den lækreste salat jeg længe har smagt.  Den er desuden nem at lave og de råsyltede rabarber kan forberedes dagen før. Du må bare prøve den her!!!


Ingredienser:
ca 3 rabarber stænger
ca 3 tsk ingefær (revet)
4-5 spsk rørsukker
krølsalat eller lign
1 bundt dild
1 bundt basilikum
En god håndfuld mandler
1-2 dl god cremefraiche
1/2 lille citron
Salt/peber

Riv den friske ingefær og skær rabarberne i tynde skiver. Bland derefter ingefær, rabarber og rørsukker sammen i en skål. Lad det trække i minimum 1 time eller natten over.Skær eller bræk salat, dild og basilikum groft og vend det hele sammen. Rør cremefraiche sammen med saften af citronen, salt og peber. Rist mandlerne på en pande og hak dem groft.

Anretning:
Anret salaten på et fad. Hæld cremefraiche-dressingen over og drys med hakket ristede mandler og råsyltede rabarber (inklusiv saften fra ingefærmarinaden).

2 kommentarer:

  1. Så farverig salat, jeg kan lide salat så meget og din idé gør mig mere vild med det. Tak
    Hilsen
    Bindia
    Indisk Mad

    SvarSlet
  2. Dejligt at kunne inspirere :). Hilsen Lotte

    SvarSlet