Ca 4 store gulerødder
Ca 1/2 butternut squash
1 stort løg
2 fede hvidløg
Ca. 2 dl vand (gerne med bouillon i)
1 dåse kokosmælk
Evt. lidt ekstra fløde
Salt
Peber
hakket chili efter egen smag
Forslag til topping:
Ristede græskarkerner
Frisk timian og/eller frisk oregano
Stegt parmaskinke
Ristet rugbrød
Skræl grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Steg dem i en gryde i olivenolie i ca 10 min. Tilsæt vand og kog grøntsagerne møre i ca. 15-20 min. Blend derefter til en cremet masse med en stavblender. Tilsæt kokosmælk og chili og kog suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Server gerne med forskellig slags topping.
Tip: Dagen efter brugte jeg resterne af suppen som sauce til en pastaret - det var en ret stor succes ;-)
Du skal lige rette din overskrift på indlægget ;-)
SvarSletTak ;-)
SvarSlet