søndag den 13. juli 2014

Sprød salat med fennikel, spidskål, æbler og edamame bønner

Inspiration til en sprød, lækker og ikke mindst mættende salat - som tilbehør til fx fisk eller sommeren grillmad. Jeg er i øvrigt selv ret vild med edamame bønner, og da de nu fås både forkogt og uden bælg,  så er de jo gjort endnu nemmere at putte i diverse salater. 

Ingredienser:
Spidskål
Fennikel 
Æbler
Edamame bønner (frosne)

Dressing:
Olie
Eddike - fx æbleeddike
citron 
honning
Salt
peber 
Evt. sennep. 

Tag de frosne bønner op af fryseren nogle timer inden servering - og hæld evt. kogt vand over.
Snit spidskål, fennikel og æbler meget tyndt og bland det med bønnerne. 
Bland dressingen efter behov (smag til) og hæld ud over salaten. 

Tip
Salaten egner sig også fint sammen diverse friske krydderurter eller grofthakket nødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar