Ingredienser:
2 æg
2 dl mælk
150 g farin
2 tsk vaniliesukker
135 g smeltet smør
450 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
knivspids salt
75 g hasselnødder
En god portion kirsebær (fx 250g)
Topping:
60 g blødt smør
100 g philidelphia
3 dl flormelis
Start med at udstene kirsebærerne (fx med en nål). Pisk æggene let med mælk, farin og vaniliesukker og det smeltede smør. Sigt melet, natron og bagepulver over æggeblandingen - tilsæt salt og vend det hele sammen med let hånd. Tilsæt mandler og kirsebær og vend det let i blandingen. Fordel i muffinsforme og bag kagerne midt i ovnen ved 220 grader i ca 15-18 min. Afkøl på bagerist.
Topping: Bland smør og philidelphia sammen. Tilsæt flormelis (find selv ud af hvor meget flormelis du vil have i, alt afhængig har den tykkelse du ønsker) - og rør sammen. Tilsæt tilsidst lidt farve fra kirsebærrene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar