1 dåse kondenseret mælk
300 g kokosmel
Ca. 250 g chokolade (jeg bruger mørk)
Pynt (ikke nødvendigt):
Kokos eller fx ananas frugtkrymmel
Rør kokosmel og kondenseret mælk sammen i en skål. Form derefter små kokosbarer og læg dem på fx et skærebræt, og stil dem på køl i mindst en times tid. Smelt derefter chokoladen over vandbad og dyp kokosbarerne i chokoladen (brug evt. en gaffel når du dypper kokosbarerne eller pensl chokoladen på). Læg dem på et stykke bagepapir på et skærebræt eller lign. Drys evt. med kokos eller frugtkrymmel, fx ananaskrymmel. Afkøl i køleskabet.
Tip:
Kondenseret mælk kan købes i fx føtex, Irma og Superbedst og koster ca 20 kr. Kondenseret mælk kan også bruges til at lave karamelcreme (se opskriften på min blog).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar